Ny hotelljobb til Seltor

Seltor skal på oppdrag for Norgani Hotels bygge om Tollbugaten 6 i Oslo til hotellrom. Utvidelsen øker kapasiteten til Comfort Børsparken hotell med 51 rom.

– Dette er en meget viktig jobb for oss hvor vi markerer oss i et meget interessant marked, sier Stian Råmunddal i Seltor Gruppen AS.

Oppdraget innebærer bygging av totalt 51 nye hotellrom fordelt over tre etasjer. Videre skal nytt teknisk rom etableres i kjelleren. Alle andre hovedfunksjoner som resepsjon, matsal og heiser er etablert i eksisterende hotell og inngår derfor ikke i utvidelsen. Kontrakten med Norgani Holtels AS ble signert 11. september.

Tollbugaten 6 står på Byantikvarens såkalte gule liste, som betyr at byggets fasader er bevaringsverdig. Disse skal derfor bevares.

– Vi har med våre løsninger og tilbud vist at vi kan gjennomføre oppdraget innenfor de rammene oppdraggiver har satt. Vi takker for den tillitten Norgani Hotels har vist oss og ser frem til å komme i gang med arbeidet, sier Råmunddal.

Seltor har tidligere inngått avtale med Wenaasgruppen AS om bygging av Comfort Hotell i Mariboesgate i Oslo. Et prosjekt som nærmer seg sluttfasen. Råmunddal legger ikke skjul på at denne typen oppdrag er meget interessant for Seltor.

– Vi har en meget fleksibel organisasjon bestående at personer med høy kompetanse som evner til å se muligheter og å finne de riktige løsningene. Det gjør at vi klarer å levere gode sluttprodukter hvor kunden er med i prosessen hele veien, sier Råmunddal.