Knauf åpner Gøteborg-kontor

Isolasjonsprodusenten Knauf Insulation har åpnet et nytt kontor i Gøteborg for å øke sin tilstedeværelse i det nordiske markedet.

I løpet av de siste seks månedene har Knauf Insulation ansatt flere nye medarbeidere som støtter selskapets ambisjoner om økt markedsandel i hele Norden. Disse vil arbeide innen salg, markedsføring og logistikk og styrke selskapets tilbud innen glass- og steinull samt XPS-plater.

Det nye kontoret åpnet i juli og vil gi den nordiske salgsstaben muligheten til å gi bedre kundeservice ved å betjene kundene på nordiske språk. Dette er meget viktig for å kunne utvikle forbindelsene med alle potensielle og nåværende kunder.

Heidi Fahlén, nordisk kundeservice og logistikkonsultent, og Anna Grundén, nordisk kundeservice og markedsføringskonsulent, vil i fellesskap dekke alle aspekter innen kundeservice for Knauf Insulations kunder i Norden.

- Vi gjør store fremskritt på det nordiske markedet, og ettersom vi har planer om å ansette flere medarbeidere i året som kommer, er det viktig å ha et fast kontor som base for våre nordiske aktiviteter. Dette kontoret vil betjene våre kunder på nordiske språk og dessuten gi effektiv støtte til vår nordiske salgsstab, sier Mark Gillott, som leder den nordiske utviklingen i Knauf Insulation.