Høye ambisjoner for vestkantkontor

Målet er klart. Den nye Mesterhus-etableringen skal bli den største boligbyggeren og det beste salgskontoret i Asker og Bærum.

– Bak dette kontoret står de beste byggmestrene i kjeden. Dere er faglig dyktige både når det gjelder tomtekjøp og faglig arbeid på byggeplass. Med en god kjede i ryggen vil dere lykkes, sa Arve Solheim, leder for kjedevirksomheten til Mestergruppen, da han nylig åpnet Mesterhus titt nye salgskontor fort kommunene Asker og Bærum på næringsområdet Rudsletta i nærheten av Sandvika.

Og kjedeleder Raymond Myrland i Mesterhus Norge fulgte opp.

– Bedriftene som står bak dette salgskontoret har bidratt til å gi Mesterhuskjeden det beste rykte. Dere er tidlig ute med å tilpasse dere til nye regler og forskrifter og er gode diskusjonspartnere for oss i administrasjonen. Dere liker også å tenke nytt, og derfor er det ikke overraskende at det nettopp var Henning Bygg herfra som bygde kjedens første Svanemerkede hus, sa Myrland og overrakte blant annet et fruktfat som han anmodet ledelsen om å fylle opp slik at kundene ville føle seg velkomne.

Det er åtte byggmestere med lang erfaring fra Mesterhuskjeden som står bak det nye kontoret som offisielt ble åpnet 16. august. Nyetableringen er et resultat av at Oslo-kontoret ble delt.

Henning Eskeland fra Henning Bygg har vært og er konstituert daglig leder under etableringsfasen inntil Sigurd von Løwensprung Snarset (42) overtar som daglig leder 15. september.

Han kommer fra konkurrenten Block Watne hvor han de siste 15 årene har jobbet med salg, eiendomsutvikling og prosjektledelse. Han har også den rette faglige bakgrunnen som tømrer, teknisk fagskole, ingeniørhøyskole samt bedriftsøkonomisk utdannelse.