HENT bygger for Undervisningsbygg

Utviklingsfasen for prosjektet ved Sandaker Skole i Oslo er over, og kontrakten mellom Undervisningsbygg og HENT AS har gått over i neste fase. Målsum for prosjektet er på omlag 307 millioner kroner (eks.mva).

Prosjektet, som gjennomføres i en samspillkontrakt, omfatter total innvendig rehabilitering og fasaderehabilitering inklusive etterisolering. Bygget er fra 1950-tallet, og er ført opp på Byantikvarens gule liste. Bygget består av en bærende teglkonstruksjon med doble teglvegger i fasade og stort omfang av innvendige teglvegger.

- Sandaker skole representerer nok et stort samspillprosjekt i HENT sin portefølje ogvi har meget god erfaring med samspill som modell for prosjektgjennomføring. Forutsigbarhet i samarbeidet mellom kontraktspartene og gjensidig trygghet for et godt sluttresultat er blant de største gevinstene ved denne typen kontrakt. Jeg er sikker på at Undervisningsbygg og skolens brukere får et bygg de vil bli meget godt fornøyd med, sier avdelingsleder for kalkulasjons- og innkjøp i HENT Hans Magnus Haug.