Bosch på Norgesturne

I mai og juni skal verktøyprodusenten Bosch ut på Norgesturne for å møte landets håndverkere og vise frem det siste innen verktøy.

På turneen skal Bosch stoppe 48 steder. Turen startet 3. mai på Jessheim og slutter 30. juni i Mo i Rana.

Turneen gjøres i samarbeid med lokale byggevarebutikker over hele Norge for å lage et verktøyevent for store og små. Det blir mulighet for å teste og prøve de siste nyhetene innen elektrisk verktøy og stille spørsmål til verktøyspesialistene.

- Vi ønsker å treffe håndverkere og verktøyentusiaster over hele Norge, og vise frem det siste innen tøft verktøy. Fordi vi får viktige tilbakemeldinger fra lokale virksomheter er det viktig å treffe sluttbrukerne av vårt verktøy. Tilbakemeldingene fra fjorårets tur gav viktige innspill som har bidratt til enda bedre produkter, sier Lena Ellefsen, prosjektleder i Bosch.

I tillegg til å snakke med verktøyeksperter og prøve verktøy, arrangeres konkurranser hvor vinneren av hovedpremien stikker av gårde med billetter til en racinghelg i Tyskland for to, et Deutche Touringwagen Meistershaft løp.

- I samarbeid med det lokale byggmarkedet kommer vi også til å ha gode tilbud, sier Ellefsen.

Butikksjef Jon Roar Stensby fra ProffPartner Hamar, gleder seg over at Bosch kommer på besøk.

- I fjor var responsen veldig positiv og vi fikk mye oppmerksomhet. Det er generelt stor interesse for verktøy blant folk, og mange tok turen hit for å se på og kunne snakke med verktøyekspertene fra Bosch. Samtidig skjer det mye innen produktutvikling, og dette er en god mulighet til å kunne følge med på verktøyfronten, sier Stensby.