Kjenn forskjellen

Hilti lanserer en helt ny ”3-fase-skrue”, Hilti HRD-U8 rammeplugg. Den tiltrekker seg nå oppmerksomhet innen en rekke bransjer.

En av fordelene med dette ankeret, er at brukeren faktisk føler forskjellen i forbedringene med økt ekspansjon, doble gjenger og enklere montasje, skriver den norske importøren Motek i en pressemelding.

Innovative detaljer med stor effekt: innfestningsekspertene hos Hilti i Liechtenstein tok en nærmere kikk på den tradisjonelle 8mm rammepluggen, de analyserte alt; fra monterings prosedyre til ekspansjons teknikk - og kom frem til flere avgjørende forbedringer.

Tre åpenbare fordeler
Dette ankeret for lette laster, i alle typer materiale, tar Hilti`s velkjente HRD plugg et skritt videre. Helt nytt er ”3-fase-skruen”, som innlemmer to ulike gjenger.

Fase 1: En grov gjenge sørger for maks skruhastighet

Fase 2: Ettersom du skrur inn, vil det fin- og dobbeltgjengede ankeret føre til myk kontrollert ekspansjon. Økt motstand mot slutten av montasjen gir en pålitelig indikasjon på korrekt montasje.

Fase3: på grunn av den redesignede skruegeometrien, vil ankeret oppnå en eksepsjonelt sikkert hold og sørger for en god kapasitet, selv i vanskelig hule og porøse materialer.

Det første rammeankeret med ETAG godkjenning
Lanseringen av HRD-U8 er altså en dobbel premiere for Hilti og Motek. Dette rammeankeret er godkjent i henhold til ETAG-020 European technical Approval Guidelines. Ankeret møter i så måte morgendagens krav!

HRD-U8 fremstilles av høykvalitet polyamid, og kan bli installert i temperaturer fra – 10 til + 40 ˚ C. Det er ideelt for uendelig mange lette innfestninger som for eksempel dør og vinduskarmer, trelister, og lette metall profiler og lette installasjonsarbeid i stålkonstruksjonsbransjen.