Takringens vandrertrofé til Takteknikk

Vandrertrofeet for 2009 gikk til Raufoss-bedriften Takteknikk AS.

Daglig leder Svein Sveum i Takringen AS sier at det var ekstremt vanskelig å finne en vinner for 2009. - Veldig mange av medlemsbedriftene gjorde det bra i fjor. Vi kunne valgt mange selskaper i år, men valget falt til slutt på Takteknikk, sier Sveum.

Vinneren ble medlem i Takringen i september 2005.

- De har vært meget engasjert, lojal og god medlemsbedrift. Fjoråret var det et veldig bra år for dem, legger Sveum til.

- Markedet er i stadig forandring og vi måtte forta visse valg i hvordan skulle drive. Vi har snudd opp ned på butikken, og har på den måten gjort det veldig bra i et tøft marked, sier Roar Kristiansen i Takteknikk.

Vandrertrofeet deles hvert år ut til et medlem i Takringen som etter Takringen sin mening for eksempel har vært lojal i kjøp hos Takringen, har hatt økende kjøp hos Takringen, punktlig med betaling, har deltatt i Takringens aktiviteter, har vært engasjert i Takringens drift, har markedsført Takringen i sitt distrikt og så videre. Trofeet deles ut i forbindelse med årsmøtet og beholdes til januar påfølgende år. Vinneren får også en premie som beholdes til odel og eie.

Følgende firmaer har hatt napp i Takringens vandrertrofé:

2002: Takringen Hallingdal

2003: Tak-Partner AS

2004: Euro Blikk & Tak AS

2005: Sandnes Tak AS

2006: Hesselbergtak AS

2007: Flate Tak AS.

2008: Nordland Tak AS