Carlsen Fritzøe inn i Byggmakker Norløf

Carlsen Fritzøe Handel A/S ekspanderer til Drammen og går inn i Byggmakker Norløff.

Carlsen Fritzøe Handel A/S er det største medlemmet i Byggmakker kjeden, som er Norges største aktør i byggevarebransjen. Dette er et strategisk kjøp som vil utvikle Carlsen Fritzøe Handel A/S sin posisjon videre og som passer godt inn i selskapets geografiske interesseområde.

Byggmakker Norløff (Norløff Jernvareforretning A/S), ble etablert i 1885, og har lange tradisjoner som jernvare, industri og byggevareleverandør i Drammens regionen. BM Norløff styrkes nå vesentlig ved at Carlsen Fritzøe Handel AS, med 1 mrd i omsetning, går inn som 50 % eier i selskapet.

Carlsen Fritzøe Handel A/S har fra før 11 byggevarehus fra Kristiansand i syd til Kongsberg i nord.

Byggmakker Norløff har det siste året vært gjennom en omstillingsprosess hvor de ansatte har vist stor vilje og evne til å tilpasse seg nødvendige endringer. Dette har bidratt til å utvikle selskapet både resultatmessig og strategisk. Arbeidet skal nå videreføres ved å gå sammen med en profesjonell partner som Carlsen Fritzøe Handel AS, det vil styrke Byggmakker Norløff både operativt og markedsmessig.

Begge parter er godt fornøyd med avtalen og vil sammen fortsette arbeidet med å videreutvikle BM Norløff. Drammen med sitt omland er et stort marked, og gjennom dette samarbeidet har selskapet helt klare målsettinger om å øke markedsandelen for Byggmakker Norløff vesentlig.