Disse fikk startlisens til Birken

I etterkant av at Birkebeinerrittet 2010 ble fulltegnet på 41 sekunder la Byggeindustrien, Norcem og Leca ut 10 av sine sponsorplasser til ansatte i byggenæringen som ikke fikk meldt seg på i den ordinære påmeldingen.

Interessen for plassen kunne man meddele ved å sende en e-post til bygg.no. Responsen ble formidabel. Flere hundre meldte sin interesse.

- Om vi ikke hadde samme påtrykk som arrangøren, så var det i perioder høy aktivitet i form av hyggelige og håpefulle henvendelser, sier markedssjef Ragnar Sandin i Byggeindustrien.

At det er mange i byggenæringen som er opptatt av fysisk fostring og helse er det ikke tvil om.

- Mange var skuffet over at de ikke kom igjennom selve påmeldingen og satte sin lit til at vi skulle ble redningen. Baksiden av medaljen med den responsen vi opplevde er jo at veldig mange kanskje blir litt skuffet en gang til, men vi har i alle fall hjulpet noen sier Sandin. Vi lovet 10 stykker plass, men ut fra den massive responsen har vi omprioritert sponsorplassene noe og økt det til 20 personer, legger Sandin til.

Alle som er blant de heldige vil bli kontaktet i løpet av noen dager. Til de av dere som ikke var blant de heldige denne gangen, så er det fortsatt et ørlite håp. I hele desember blir det en julequiz her på bygg.no hvor vi foruten å trekke en daglig startlisens til Birkebeinerrennet vil trekke 5 hovedvinnere til slutt som hver får sin startlisens til Birkebeinerrittet 2010 – og kanskje kan vi på våren trekke ut ytterligere noen få lisenser.

Vi gratulerer de heldige som er:

- Kristin Grenan, Norconsult

- Øyvind Salamonsen, AF Decom

- Per Tore Hansen, Ascella

- Brynjulf Utmo, Veidekke

- Gjerulv Hørte, Plato

- Magnar Skår, Ing. Gunnar M. Backe

- Jon Harald Kristiansen, Betonmast

- Tor-Elling Kjersem, Christie & Opsahl

- Jostein Eldøy, Larsen, Atterås & Brosvik

- Inger Ramstad, Logiq

- Eiler Wessel, Itero

- Bjørn Håvard Høgseth, Tonning & Lieng

- Bjørn Harald Christiansen, Mesta Asfalt

- Jørn Ekaas, NCC

- Gro Fjeldstad, Byggmakker Norge

- Conrad Magnus Nilsen, Tronrud Entreprenør

- Kåre Elnan, Prognosesenteret

- Roger Aune, Sundolitt

- Anne Braaten, Jernbaneverket

- Ivar Slåttsveen, Toten Bygg og Anlegg

Birkebeinerrittet 2010 avvikles lørdag 28. august og er på ca. 94 km. Sykkelrittet går fra Rena over fjellet til Lillehammer og har 17 500 deltakere.