MAXBO til Sogn

MAXBO-eier Løvenskiold Handel AS har inngått franchiseavtale med Sogn Byggevarer AS. Byggestart av nytt anlegg er igangsatt og åpning av MAXBO Kaupanger er berammet til mai 2010.

- Med utgangspunkt i MAXBOs sterke merkevare og solide kjedekonsept er vi trygge på at et MAXBO-varehus vil få en sterk posisjon i denne regionen, uttaler daglig leder Geir Bøyum i Sogn Byggevarer AS. Anlegget er lokalisert i et etablert handelsområde på Kaupanger og omfatter ca 1400 kvm butikk- og lagerlokale. Det totale tomtearealet er på fem mål.

– MAXBO Kaupanger vil være et utsalg som verdsetter kvalitet og fagkunnskap og ha en sterk lokal forankring, fortsetter Bøyum.

– Vi har stor tro på at et MAXBO-varehus på Kaupanger vil gi kundene et nytt og spennende varehus å handle bo- og byggevarer i. Vi gleder oss til å tilby alle i området et førsteklasses varehus, med godt utvalg innen bo- og byggevarer, avslutter Bøyum.

MAXBO Kaupanger blir et fullsortiments bo- og byggevarehus, som vil betjene både det private og det profesjonelle markedet. Det er i tillegg lagt til grunn en fremtidig satsing innenfor hage-/grønt-området. Estimert omsetning i 2010 er 20 millioner kroner.

Administrerende direktør Tom Borthen i Løvenskiold Handel AS er meget godt fornøyd med etablering av et varehus i Sogn og Fjordane.

- MAXBO Kaupanger vil bidra til å øke MAXBOs markedsandel. Denne utviklingen er et ledd i vår satsing på å være en sterk og toneangivende aktør, og vi skal styrke og videreutvikle denne posisjonen, uttaler Borthen.

- Sogndal og Kaupanger er et vekstområde og et MAXBO-varehus i denne regionen vil bidra til å styrke vår posisjon som en betydelig bo- og byggevareaktør i Norge, avslutter Borthen.

Med dette nye varehuset, teller MAXBO 75 byggevarehus, Stormarkeder og Proff-anlegg.