Flest i Birken

Norcem/Leca/bygg.no er det største "bedriftslaget" i årets Birkebeinerrenn. (Se video)

En oversikt i Dagens Næringsliv viser at samarbeidslaget ligger på en suveren førsteplass med 168 påmeldte. Deretter følger DnB Nor og StatoilHydro med henholdsvis 59 og 57 påmeldte til lørdagens renn.

- Det viser at den aktiviteten vi ar satt i gang inn mot byggenæringen har blitt en suksess. For det første har vi fått opp et engasjement rundt fysisk aktivitet i alle de tre firmaene, selv om det ikke ser sånn ut på oss alle, humrer markedssjef Ragnar Sandin i Byggeindustrien.

- Utover det har vi fått veldig mange positive reaksjoner fra næringen generelt. Mange spurte tidlig om å få delta i vår regi. Vi tror det er en kombinasjon av at man treffer andre fra næringen og kan knytte relasjoner i litt andre sammenhenger enn ellers. Dessuten har vi har hatt et opplegg rundt bespisning og tilrettelegging som har gjort at Birkebeinerrennet har blitt en god opplevelse også utover selve turen over fjellet.

- I 2008 var det fantastiske føreforhold, og det ga nok mersmak for de som var med da. Det gjenstår å se om vi er like heldig i år, avslutter Sandin.