Mer trøkk på visningene nå

Temperaturen på boligmarkedet er stigende, ifølge eiendomsmegler Mikael Bolling Eger. Men fortsatt er det langt igjen til hvordan det var før krisen satte inn.

- Nå blir gjerne det en budrunde etter første visningsrunde. Slik var det ikke før jul. Det er flere folk på visning, men markedet er opplagt ikke friskmeldt ennå, sier Eger.

NTB treffer ham ute på jobb på Majorstuen søndag ettermiddag. En lys og trivelig toromsleilighet skal selges. Blant interessentene er Knut og Kamonwan Haug, som har bestemt seg for å leie ut leiligheten sin dersom de kjøper en ny.

- Vi vil vente med å selge til markedet blir litt bedre. Prisene er lavere nå enn i fjor, så vi håper det er et godt tidspunkt å kjøpe på, sier ekteparet.

Eiendomsmegler Mikael Bolling Eger hadde to visninger i helgen. På den ene tegnet det seg 37 interessenter, på den andre 15.

- Det er vesentlig bedre enn i fjor høst. Stimuleringspakkene fra regjeringen og rentenedsettelsene har hatt en effekt. Boliger i lave og moderate prissjikt er spesielt godt besøkt på visningene nå, sier han.