Byggern-kjeden tar av

450 personer fra Bygger`n-kjeden sammen med 80 leverandører gjør seg klar til take off på helgas kjedekongress på Gardermoen.

 

- Her blir det mange spennende foredrag og to dagers messe. Det blir også en egen catwalk som viser frem årets trender når det gjelder hus og hjem. Det blir prisutdelinger og masse bra underholdning, opplyser kjededirektør Christine Holm som blant annet kan lokke med mediayndlingen Fredrik Skavlan som skal lære forsamlingen å kommunisere i det avgjørende øyeblikket.

Blant foredragsholderne trekker hun også frem konsernsjef i Smith-gruppen og eier av Bygger`n-kjeden, Trond Reinertsen.

- Han vil med sin sosialøkonomiske bakgrunn og mangeårige erfaring fra finansdepartement og næringsliv hjelpe oss å dra opp de store linjene rundt nedgangskonjunkturen og utsiktene fremover, sier hun.

Selv skal Holm se litt på kjedens videre utviklingsmuligheter.

Bygger`n har lagt bak seg et godt år med ca en prosent høyere omsetning i 2008 enn i rekordåret 2007.

- Vi har gjennomført rekordmange butikkombygginger og fått flere nye medlemmer. Vi er godt i gang med å rulle ut vårt nye effektiviserende driftssystem, og vi har kjørt en høy takt når det gjelder kompetanseutvikling. Vi har også gjennomført den store fagtesten blant kjedens 1000 ansatte og er klare for ytterligere forbedringer. Vi er forberedt på tøffere konkurranse i 2009 og har lagt en god plan for hvordan vi skal takle dette på en offensiv måte, fremholder Holm som sier Bygger`n-kjeden vil benytte den kommende helgen til å gi hverandre inspirasjon og faglig påfyll.