- VKN tilfører oss lite

- Kampen om kundene står fremover i verdikjeden, ikke bakover. Derfor mener vi at et bransjeorgan som VKN tilfører medlemsbedriftene våre lite, skriver Varme & Bad i en pressemelding. 

- I sommer besluttet et enstemmig Styre i Varme & Bad å ikke gå inn i VKN. Beslutningen ble tatt ut fra at vi ikke trenger et eget bransjeorgan for å håndtere oppgaver som vi selv og NRL løser på en fortreffelig måte. Ut fra et konkurransemessig og ikke minst etisk ståsted, er vi skeptiske til et slikt samarbeid kjedene imellom, skriver Varme & Bad i en pressemelding.

- Vi mener at de beste løsningene for våre medlemmer ligger utenfor vår egen bransje. Vi har mye å lære av hva andre bransjer gjør, i stedet for å titte hverandre i kortene i egen bransje. Det er hyggelig å konstatere at VKN følger VB’s strategi, som var bakgrunnen for at VVS+, ”gamle” Varme & Bad og flere andre gode rørleggerbedrifter gikk sammen og dannet ”nye” Varme & Bad ved årsskiftet.

- Varme & Bad er tuftet på samarbeid, og vi har i dag et tett og godt samarbeid med NRL på områder som blant annet kompetanse, rekruttering og faget. Da trenger vi ikke nok en aktør for å oppnå det samme, skriver de.