Malthus satser på kassett

Malthus styrker sin posisjon som Norges største produsent av forskalingskassetter i tre, ved kjøp av "Trollveggen" kassetten.

Måndalen Trevare som også tidligere har produsert trekassetter i tillegg til møbler, har nå lagt ned denne produksjonen for å jobbe kun med møbelproduksjon. Malthus var da en riktig aktør til å overta denne produksjonen, samt å kunne ivareta kundene til Måndalen Trevare på en tilfredsstillende måte, skriver selskapet i en pressemelding.

Malthuskassetten og Malthusstaget har hatt en fin økning de siste årene.Fra 2005 og frem til i dag har Malthus økt salget på kassetter med over 50 prosent. På bakgrunn av dette satser nå Malthus enda mer på produksjon av Malthuskassetten.

Malthus vil etter denne overtakelsen produsere over 40 000 kassetter pr år. Malthuskassetten er i vinden som aldri før, og aldri tidligere har det blitt produsert og solgt så mange kassetter. Kundene er alt fra privatpersoner, til store entreprenører.

Nytt er også dekkekassetter. Malthus har nå begynt å produsere kassetter til bruk som dekkeforskaling. Nå settes bjelkene ut, og kassetter legges oppå - klar til armering.