Lederskifte i Aberdeen Property Investors

Espen Klevmark har sagt opp sin stilling som administrerende direktør i Aberdeen Property Investors i Norge etter sju år i sjefsstolen. Thomas Wolff er konstituert som ny leder for den norske virksomheten.

- Jeg har fått en anledning til å bygge opp Aberdeen til den ledende aktør i det norske markedet. Vi har skapt store aksjonærverdier, og vi har vært med på å endre norsk eiendomsbransje. Selskapet går inn i en ny fase, og jeg føler det er riktig for andre å overta stafettpinnen, sier Klevmark i en kommentar.

Espen Klevmark har ledet selskapet siden starten i 2001, og i denne perioden har forvaltningskapitalen vokst fra NOK 3 milliarder til NOK 25 milliarder, Siden juni har Klevmark også hatt ansvaret for Norden og Øst Europa.

- Espen Klevmark har gjort en fantastisk jobb for Aberdeen. Han har bygget opp en betydelig virksomhet med meget gode resultater både når det gjelder avkastning for investorer og lønnsomhet for Aberdeen. Vi beklager at han nå slutter, sier Rickard Backlund, toppsjef i morselskapet Aberdeen Property Investors.