Essve lokker med Lamborghini

Essve er nå i gang med en rundreise i Norge for å promotere sine produkter og løsninger. Målet er å treffe sluttbrukeren og lokkemiddelet er en i tur en Lamborghini Gallardo. Se video

Lamborghini Gallardo

Lamborghini Gallardo SE finnes kun i 250 eksemplarer og har en V10 motor
på 5000cc og 530 hk.

Toppfart: 315 km/h.

Akselerasjon 0-100 km/h: under 4 sek.

Lurer du selv på å kjøpe en Lamborghini Gallardo SE så må du bla opp ca 4,6 millioner norske kroner.

Byggeindustrien møtte roadshowet hos Byggmakker på Ski og den gule superbilen stjal det meste av oppmerksomheten på standen til Essve. Det er selvsagt også meningen. En Lamborghini er ikke hverdagskost i Norge.

- Vi har også erfart at det er veldig mange bilinteresserte blant håndverkerne i Norge, som er våre sluttbrukere. Da er en slik bil en glimrende måte å skaffe oss oppmerksomhet på, forteller daglig leder Morten Bredesen i Essve.

Det var derfor mange som stimlet seg rundt Essves stand. Noen for å se nærmere på deres produkter, men det var ikke tvil om at bilen til nærmere fem millioner kroner lokket mest.

- På vår rundreise skal vi vise frem og fortelle om våre produkter og vi har også noe nytt å vise frem. Det er derfor mer å hente enn bare en tur i bilen, legger markedsansvarlig Silje Netskar til.

Turneen rundt om i landet er også ledd i en større konkurranse Essve kjører der hovedpremiene er en ukes luksusopphold, hvor Lamborghinien inngår som et hovedelement. I premien inngår også hotell, spa, restaurantbesøk, kultur, natur og fornøyelser.

Konkurransen skjer i samarbeid med supersportsbilklubben GR8 Company.

- Vi i ESSVE vil lage en morsom, salgsfremmende og varemerkebyggende kampanje der vi våger å satse alt på ett kort. Vi stanser derfor all annen kommunikativ markedsføring i kampanjeperioden fra 14. mars til 31. juli, sier Mattias Sebell, brandmanager ESSVE.

Kampanjen er lansert i butikker, fagpresse, internett, events, etc, og har blitt et populært samtaleemne i byggvareforretninger rundt omkring i Norge.