Hvorfor hage.no?

Torsdag lanserte vi hage.no. Byggeindustrien har lenge hatt eierskapet til domenenavnet www.hage.no. Inntil nå har dette vært en underkategori på bygg.no. I Byggeindustrien er vi opptatt av at boliger, bygg og anlegg også er omgitt av skikkelig opparbeidede uterom. I de siste årene har det skjedd en utrolig utvikling på dette området.

I byggenæringen har mange ulike aktører lenge vært opptatt av hage og uterommet. I tidligere tider var det å ha en skikkelig hage noe som var privilegert de rike i samfunnet. Heldigvis har dette endret seg.

I de siste årene har både private og offentlige utbyggere brukt stadig mer ressurser på å lage det ordentlig rundt de bygg og anlegg som reises. I tillegg har interessen for hagestell økt veldig. Vinterhager begynner å bli vanlig.

I dag er det veldig mange aktører i byggenæringen som har en viktig del av omsetningen sin knyttet til hager, parker, idrettsanlegg og utenomhusanlegg. Det er vokset frem en stor gruppe med landskapsarkitekter, anleggsgartnere og andre profesjoner. Både byggevareprodusenter og handelsleddet får en stadig økt omsetning av varer til denne sektoren. Vi snakker om milliardindustri. Vi merker oss også utviklingen av en bedrift som Plantasjen som tar mål av seg til å bli et norsk IKEA rundt om. Deres konsept har virkelig slått an.

Vi har hatt stor suksess på vårt nettsted bygg.no. Ved å bruke vår nettplattform og våre ressurser, vil vi på hage.no allerede fra dag en ha store synergieffekter. Vi vil samarbeide med en rekke fagfolk. Vi kan love et friskt nytt nettsted som forhåpentlig vil være til berikelse. Vi har allerede fått inn en rekke tips og forslag til saker. Vi er interessert i flere. Dette sendes direkte til redaktøren - Per Helge Pedersen - php@bygg.no.

Vi har allerede fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. Takk.  

Den nye siden finner du her