Ny regiondirektør

JM Byggholt har ansatt en ny regiondirektør i Oslo. 

JM Byggholt AS i Osloregionen planlegger innen 5 år å doble sin markedsandel til 14-15% fra dagens andel på rundt 7 prosent.

I siste halvdel av fjoråret samlet boligleverandøren to regioner til en felles virksomhet i Oslo-regionen. Leif Rathe (49) er ansatt og har denne uken startet som ny permanent regionsjef i denne største delen av JM Byggholt AS. Rathe kommer fra stillingen som regiondirektør i Spenncon AS.

JM Byggholt AS er en boligleverandør som opererer i hele verdikjeden, fra anskaffelse av tomt til overlevering og oppfølging av ferdig bolig til kunder – I Oslo også med eget entreprenørapparat. De er en av Norges største boligleverandører, med over 40 års erfaring. Med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Grenland, Stavanger og Bergen og 250 medarbeidere, omsetter JM Byggholt i år for i overkant av halvannen mrd NOK og igangsetter oppføring av omlag 800 boliger. JM Byggholt AS inngår i det nordiske børsnoterte JM AB, med en samlet omsetning på ca 12 mrd. SEK.

Regionsdirektør Leif Rathe har allsidig utdanning og lang erfaring innen prosjektarbeid og ledelse. Han er utdannet bedriftsøkonom fra Trondheim Økonomiske Høgskole og sivilingeniør fra Norges Tekniske Høgskole.

Leif Rathe har blant annet satt spor etter seg som systemutvikler i Selmer Furuholmen AS, leder for prosjektutvikling i Veidekke ASA og Country Manager Consulting i Hewlett-Packard.