Bygger boliger på Strømmen

Veidekke Entreprenør AS har inngått to kontrakter på bygging av leiligheter på Strømmen for til sammen 180 mill. kroner ekskl. mva. 

Utbyggere er henholdsvis Veidekke Eiendom AS og Skolegata Utbygging AS. Arkitekt for begge prosjektene er Enerhaugen Arkitektkontor AS.

Frydenlund, Strømmen
For Veidekke Eiendom AS skal det oppføres 88 leiligheter fordelt på to fem-etasjes bygg.

Størrelsen på leilighetene varierer fra 40 til 127 kvadratmeter, og alle får adgang til egen balkong eller terrasse. Det blir garasjeanlegg i kjelleren. I det ene bygget (langs Strømsveien) blir det næringslokaler i første etasje.
Arbeidene er igangsatt, og byggene skal være innflyttingsklare i løpet av sommeren 2009. Prosjektet har en kontraktssum på ca. 140 mill. kroner ekskl. mva.

Skolegata 4, Strømmen
For Skolegata Utbygging AS, som er 50 prosent eid av Veidekke Eiendom AS, skal det oppføres en boligblokk med 37 leiligheter fordelt på fire etasjer. Leilighetene varierer i størrelse fra 39 til 80 kvadratmeter, og alle får adgang til egen balkong eller terrasse. Det blir parkeringsanlegg i kjelleren.

Byggearbeidene er igangsatt, og skal være avsluttet til 31. desember 2008. Kontraktssummen er på ca. 40 mill. kroner ekskl. mva