Consis kjøper seg inn i Unison

Regnskapsbyråkjeden Consis har inngått en strategisk avtale om oppkjøp i et av landets ledende kompetansemiljø innen bransjeløsninger til håndverks- og entreprenørbransjen UnisonServices.

Consis blir dermed sammen med UnisonServices totalleverandør av produkter og tjenester til håndverks- og entreprenørbransjen.

Consis AS har kjøpt 12,5% av aksjene i UnisonServices AS.

UnisonServices AS tilbyr sammen med Consis AS produkter og tjenester innen mobile og stasjonære IT-løsninger, IT-drift, regnskap, økonomi og rådgivning, og har spesialkompetanse på tjenester til håndverks- og entreprenørbransjen i Norge.

Consis er en av Norges største regnskapsbyråkjeder med 47 kontorer over hele landet og over 7000 kunder.

Moderne bransjeløsninger innen håndholdt teknologi har fått et bra fotfeste innen enkelte bransjer i Norge. Blant våre 7000 kunder er det mange som har etterspurt slike løsninger integrert til våre regnskapssystemer. Markedet har lenge etterspurt en leverandør som kan ta hele leveransen av håndholdte løsninger, implementere systemene, få på plass rutiner, føre lønn og regnskapet, samt bistå med rådgivning og sikker datadrift. Inntil nå har kundene vært nødt til å ha flere leverandører, sier konsernsjef Geir Elling Enget i Consis AS.

-Når UnisonServices ble etablert, med den kompetansen som nøkkelpersonene der har, fant vi den strategiske partneren vi har lett etter for å realisere den samlede løsningen markedet har lett lenge etter, legger han til.

UnisonServices sin kompetanse på blant annet ePocket Handyman, som mange oppfatter som ledende system innen mobile løsninger til håndverks- og entreprenørbransjen, ga oss også en sikkerhet på at våre kunder vil sette like stor pris på samarbeidet som både UnisonServices og Consis har gjort.

Oppkjøpet er et ledd i den bransjesatsningen Consis har sett nødvendigheten av, for å levere kompetanse og komplette løsninger til våre kunder, ikke bare enkeltstående lønn eller regnskapstjenester.

Consis og UnisonServices vil sammen tilby markedets mest komplette produkt- og tjenestespekter til håndverks- og entreprenørbransjen i Norge. Det vil si alt fra håndholdte løsninger for registrering av timer og materiell for håndverkeren ute i felten, via ASP tjenester, administrative tjenester, regnskapstjenester og rådgivning.

Ved å benytte våre løsninger vil kunden få alt fra ordreregistrering på PDA via ordrebehandling/fakturering, lønnskjøringer og regnskapskjøring på sikker datadrift, til ferdigstillelse av offentlig rapportering og innlevering av årsoppgjør.