Pia Farstad til BackeGruppen

Pia Farstad (40) er ansatt som kommunikasjonsdirektør i BackeGruppen. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i selskapet Argument.

Stillingen er nyopprettet og vil styrke BackeGruppens arbeid med kommunikasjon og samfunnskontakt. Pia Farstad har tidligere jobbet som kommunikasjonsdirektør i Skanska Norge, informasjonssjef i Byggenæringens Landsforening, og som næringspolitisk rådgiver i NHO.

- BackeGruppen er nå inne i en spennende fase med utvidelsen av aktiviteten i Stavanger, Bergen og Trondheim. Det gir selskapet et behov for å styrke vår kapasitet innen fagfeltet kommunikasjon, sier administrerende direktør Peder Backe.

BackeGruppen er også sterkt deltakende i næringspolitiske saker som angår byggenæringen.

- For oss som selskap innebærer det å ha en aktiv dialog med myndighetene, noe Farstad har lang erfaring med fra sine tidligere jobber, og skal bidra med i stillingen som kommunikasjonsdirektør.

- BackeGruppen har en av de sterkeste merkevarene i byggenæringen, og en spennende forretningsmodell basert på lokal forankring. Det at selskapet nå ønsker å utvide aktiviteten i Stavanger, Bergen og Trondheim gir kommunikasjonsjobben et ekstra utfordrende innhold, noe jeg ser frem til å ta fatt på, sier Pia Farstad.

Hun sier videre at BackeGruppens næringspolitiske engasjement også har bidratt til å bygge oppunder BackeGruppens sterke stilling i næringen.

- Med min bakgrunn fra næringspolitisk arbeid, har dette vært en viktig grunn til hvorfor jeg takket ja til utfordringen, fremhever Farstad.