Rambøll velger Novapoint

Vianova Systems AS har signert en treårig omfattende samarbeids- og lisensieringsavtale med Rambøll-gruppen AS.

 

Avtalen som ble signert 29. mai og varer ut 2009, dekker all Rambølls bruk av Novapoint-moduler i Norden og Estland. I utgangspunktet omfatter det over 650 lisenser — en anvendelse som forventes å øke betraktelig over tid. Rambøll har nesten 5000 medarbeidere på mer enn 100 avdelingskontorer i Norden.

- Vi er svært fornøyd med å vite at avtalen med Vianova vil støtte Rambøll-gruppen i henhold til våre beste forventninger i vår vekst fremover, sier Kim Jacobsen, IT-sjef i Rambøll Danmark og formann i konsernets DAK-gruppe.

- Det er veldig viktig for oss å ha forutsigbare og lett administrerbare betingelser. Denne avtalen gir oss det. Det er også avgjørende å forholde seg til en teknologipartner som vil lytte til våre behov og er i stand til å støtte vår virksomhet trygt og konkurransedyktig i fremtiden. Vi ser frem til et tett og langsiktig samarbeid med Vianova Systems, sier Jacobsen.

- Vi ønsker å jobbe nært med Rambøll for å hjelpe dem å lykkes med våre produkter og tjenester, bade lokalt og internasjonalt, kommenterer Patrick Mc Gloin, administrerende direktør i Vianova Systems AS. - Dette ikke bare for å sikre at våre utviklingsplaner er koordinert med Rambølls behov og krav, men også for å bygge et tett utviklings- og supportsamarbeid med dem.