Ny Nordbohus kolleksjon

Nordbohus lanserer nå sin nye store huskatalog med et vell av bolignyheter.

I huskatalogen presenteres et tverrsnitt av nordmenns boligdrømmer, fra de futuristiske og moderne husene til de folkelige og tradisjonelle. - Vår nye huskatalog inneholder 42 hus, og er den mest komplette og gjennomarbeide huskolleksjonen vi noen gang har laget, sier markedssjef Per Arne Bakken i Nordbohus. Som en landsdekkende leverandør av boliger er det viktig for oss å tilby hustyper til alle lag av folket. Fra det enkle og rimelige folkehuset til det mer storslagne og herskapelige.

Gjenspeiler markedet

Med utgangspunkt i boligundersøkelsen Future Living utført av Prognosesenteret har vi satt sammen en huskolleksjon vi mener harmonerer meget godt med markedets ønsker og behov. Undersøkelsen har gitt oss klare svar på hvordan drømmehuset ser ut. 75 prosent av de som ønsker å kjøpe enebolig foretrekker et tradisjonelt hus, mens 15 prosent tiltales av et moderne uttrykk. Derfor tar vi godt vare på det tradisjonelle samtidig som vi bringer en rekke nyheter i et moderne formspråk, sier salgssjef Stian Moursund i Nordbohus.

Fordeler

Prisstatistikken viser at prisene på brukte boliger har steget mer enn prisene på nye boliger. Derfor koster det paradoksalt nok mer å ta over andres stil og innredningsløsninger enn å skape sin egen. Nettopp det gir oss i Nordbohus et glimrende utgangspunkt, hos oss får kunden ikke bare et flunkende nytt hus som ingen har bodd i før, prisen er i mange tilfeller også rimeligere enn i bruktmarkedet. Vårt valgspråk tenk nytt gir oss og kunden åpenbare fordeler i dagens boligmarked, sier markedssjef Bakken.

3D-visning

Vår største utfordring er å gi kunden et realistisk bilde av hvordan drømmehuset ser ut innvendig og utvendig, før det er bygd ferdig. Ved hjelp av fotomontasjer og datateknologi har vi tatt et langt skritt i retning av å gi kunden de riktige gode opplevelsene så tidlig som mulig i kjøpsprosessen. Vår katalog inneholder nå et vell av fotografier og illustrasjoner, og ikke nok med det, på våre internettsider kan man rett og slett vandre inn i huset sier salgssjef Moursund.

Rekord i 2005

Nordbohus solgte 1334 hus i 2005, og det er nest mest blant de norske boligbyggerne. Så langt ser 2006 ut til å bli en minst like godt år, og Nordbohus forventer å selge 1400 boligenheter i 2006.