Illustrasjonsfoto: Doka

Doka satser på stillas

Doka har nå inngått et strategisk partnerskap med AT-PAC i en større stillassatsing.

- Doka tilbyr nå forskalingsløsninger og stillas. Men dette handler om mer enn bare produkter. Gjennomtenkte løsninger og tjenester, fra planlegging og prosjektering til opplæring, sikrer åpenhet i komplekse byggeprosjekter, optimalisering av materialflyt og kostnadseffektivitet, skriver selskapet i en pressemelding.

Dokas har eierinteresser i den amerikanske stillasprodusenten AT-PAC.

- I fremtiden blir Doka en fullverdig leverandør av forskalingsløsninger og stillas, for både salg og utleie, heter det i meldingen.

- Med dette strategiske partnerskapet tilbyr vi mye mer enn bare stillas. Vi tilbyr nå, som vi har gjort i forskalingssektoren i flere tiår, gjennomtenkte stillasløsninger og tjenester til våre kunder, sier Harald Ziebula, administrerende direktør i Doka.

- Med Doka har vi en sterk partner i byggebransjen. Dette strategiske partnerskapet betyr at Dokas kunder fremfor alt kan dra nytte av at de får alt fra samme leverandør, legger Jeff Davis, administrerende direktør hos AT-PAC, til.

Systemet Ringlock skal tilbys globalt, og dette omfatter også en digital konstruksjonsledelsestjeneste.

- Dette er en viktig milepæl i Dokas vekststrategi, ettersom den åpner opp for tidligere uutnyttede markeds- og kundesegmenter innen industrien. Dette utfyller forskalingen perfekt og gir oss ett ytterligere ben å stå på. Dette forretningsområdet er mer konstant og gir kontinuerlige vekstmuligheter, sier Ziebula.