Foto: Byggtorget

Fyresdal Sag og Bygg og Drangedal Byggsenter nye kjedemedlemmer i Byggtorget

Fyresdal Sag og Bygg AS og Drangedal Byggsenter AS er nabo- og søsterbedrifter som er nye medlemmer i Byggtorget.

Arve Levang. Foto: Byggtorget

- Det viktigste for oss er å være med i en kjede hvor vi kan fortsette å drive godt i Fyresdal og Drangedal, sier Arve Levang i Fyresdal Sag og Bygg AS, i en pressemelding.

- Byggtorget lar oss beholde særpreget i markedet vårt med mange hytter og nye som planlegges. I Fyresdal har vi et eget sagbruk hvor vi produserer villmarkspanel, og i Drangedal selger vi kjøkken, hageprodukter og skogsmaskiner, forteller daglig leder Arve Levang i Fyresdal Sag og Bygg. Han er også styreleder i nabobedriften i Drangedal.

Fyresdal Sag og Bygg ble etablert i 1997 og har i dag fire ansatte som i 2019 omsatte for 13,9 millioner kroner. Butikken er 250 kvadratmeter, med et helt nytt Byggtorget showroom på 60 kvadratmeter, 450 kvadratmeter byggvarehall og 800 kvadratmeter utelager.

Drangedal Byggsenter ble etablert i 2008, har 4,5 ansatte og omsatte for 16,5 millioner i fjor. Arbeidet med å bygge om den 400 kvadratmeter store butikken med 600 kvadratmeter lager til en Byggtorget-butikk startet i høst. Butikken skal være ferdig til hyttesesongen starter for fullt til påske.

Da begge bedriftene sto ved et veiskille i fjor og skulle stake ut kursen videre, var det naturlig at valget om å bytte kjede ble gjort i tospann.

Runar Svendsen. Foto: Byggtorget

- Byggtorget viste stor vilje til å møte ønskene våre, og i langt større grad enn de andre kjedene vi var i kontakt med. Overgangen til Byggtorget var smidig, og nå ruster vi oss til å møte fremtiden sammen med Byggtorget, forteller Runar Svendsen, som er daglig leder i Drangedal Byggsenter.

Kjededirektør i Byggtorget, Morten Furseth, er glad for å få Fyresdal Sag og Bygg og Drangedal Byggsenter med på laget.

Morten Furseth. Foto: Byggtorget

- Vi opplever god vekst i Byggtorget. Som kjedeleder er jeg opptatt av å legge til rette for at det skal være mulig å drive godt, lokalt og lønnsomt ved å ha sylskarpt fokus på å ha varer, priser og kunnskap som hjelper kunden med å lykkes med prosjektet sitt. Hos oss sier vi at vårt hjerte hamrer for lokalmiljøet, og det er viktig at medlemmer i Byggtorget har en sterk posisjon i sitt lokalmarked, som bedriftene i Fyresdal og Drangedal, sier han i meldingen.