Operatør Helle Steinknuseverk

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Industry
FylkeRogaland
StedForsand
Søknadsfrist31.05.2020

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

Steinmaterialer har i dag 10 pukkverk i Norge og tilbyr pukk og grusprodukter til en rekke bruksområder. Stein, pukk, grus og sand brukes i all bygge- og anleggsvirksomhet, samt som tilslag til asfalt- og betongproduksjon. NCC leverer pukk, grus og sand i ulike størrelser til slik virksomhet, samt til privatpersoner.

Helle sandtak ligger på Forsand i Sandnes kommune, ca. 35 km fra Sandnes sentrum med ferge. Sandtaket består av et stort masseuttak og sikte-/knuseanlegg med eget havneanlegg.

Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomhet? Vi søker etter operatør til Helle sandtak. Du må kunne kjøre vogntog, gravemaskin, hjullaster/dumper, utføre daglig vedlikehold og enklere reparasjoner, samt være fleksibel og kunne påta andre oppgaver som oppstår. Stillingen inngår også i en båtlastordning.

Som Operatør må du ha:

  • Maskinførerbevis
  • Sertifikatklasse CE/YSK
  • Stor arbeidskapasitet og godt humør
  • Forstå og snakke er av de skandinaviske språkene er en forutsetning

Det er også en fordel om du har:

  • Mekaniker/elektriker bakgrunn, relevant fagbrev er en fordel
  • Erfaring fra entreprenør eller drift av knuse-/sikteanlegg

Nødvendig opplæring og innføring vil bli gitt.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil få kreative og dyktige kollegaer og et hyggelig arbeidsmiljø. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 31. mai 2020

Søk her

Kontaktpersoner:

Per Thu
Site Manager
+47 913 29 020

Charlotte Nielsen

HR Partner, NCC Industry

+47 982 65 688

Vis flere stillinger: