Dalux i Norge. Fra venstre; Einar Jarbo, Ole Petter Jetmundsen, Malthe Slemming, Søren Hilligsøe, Svenn Aamodt og Elisabeth Stenerud. Foto: Dalux

Dalux dobler antall medarbeidere i Norge

Etter å mottatt ordrer fra flere byggherrer øker Dalux sin stab i Norge.

Dalux jobber med BIM-baserte digitale verktøy til bygg- og eiendomsbransjen.

Blant de som den siste tiden har valgt å benytte seg av Dalux’ BIM-baserte FDV-løsninger finner man aktører som NMBU og Statsbygg.

– Vi opplever at det er et økt fokus på hvordan man som byggherre kan dra nytte av BIM-modeller og digitaliserte arbeidsprosesser. Dette vil også være et av våre viktige fokusområder som organisasjon i tiden fremover, forteller Norges-ansvarlig i Dalux, Malthe Slemming, i en pressemelding.

I første omgang utvider Dalux staben fra tre til seks medarbeidere, men Slemming forteller at de har planer om ytterligere ansettelser i 2020.

– Vi har hatt en betydelig økning i antallet norske prosjekter som bruker våre løsninger, og vil være sikre på å kunne følge opp brukerne våre på en god måte. Derfor trenger vi flere flinke folk som kan bistå kundene våre på veien mot en mer digitalisert arbeidshverdag, hvor BIM-teknologi står i sentrum, sier han..

Dalux har hovedkontor i København, og siden 2017 har organisasjonen samlet sett økt fra 15 til 125 medarbeidere.