Samarbeidet mellom Halvor Bakke og Boligpartner har resultert i en ny hytteserie som lanseres i starten av april. Her er Bakke sammen med seniorarkitekt Idar Sambu, som har streket opp Bakkes tanker.

Boligpartner lanserer ny hytteserie i samarbeid med Halvor Bakke

Etter å ha pusset opp nesten 60 hytter, vet TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke alt om hvilke løsninger den ultimate drømmehytta skal ha.

Den nye hytteserien lanseres i Oslo 2. april, hvor Halvor Bakke og seniorarkitekt Idar Sambu i Boligpartner vil fortelle historien bak den nye hytteserien.

Ifølge en pressemelding er bolig- og hytteprodusenten  veldig fornøyde med å få med seg Bakke på laget i utviklingen av sine nye hyttemodeller.

– Halvor har en fantastisk personlighet og lang erfaring med å realisere eventyrlige hyttedrømmer for mange hytteeiere rundt om i landet. Vi er stolte over at han ønsket å være med oss å utvikle en helt ny hytteserie sammen med oss, sier markedsdirektør Gunn Furulund Hedemann i Boligpartner.

Halvor Bakke får med dette samarbeidet en mangeårig drøm oppfylt.

– Å lage en egen hytteserie har vært en stor drøm for meg i mange år. Sammen med Boligpartners dyktige arkitekt Idar Sambu har jeg nå fått muligheten til å realisere dette, sier Bakke.

Det er seniorarkitekt Idar Sambu som har streket opp Halvor Bakkes tanker.

– Sammen med Halvor har vi brukt masse tid på å finne det riktige uttrykket og den riktige planløsningen. Resultatet har blitt hytter i ulike størrelser som er skreddersydd for tomter på både fjellet og ved sjøen, avslutter Sambu.