Valle Wood i Oslo av Lund Slaatto Arkitekter.

Valle Wood ferdig utleid

Kontorbygget Valle Wood i Oslo er Norges største næringsbygg i massivtre og sto ferdig sommeren 2019. Nå er bygget fullt utleid.

Det skriver eiendomsutvikler og entreprenør på prosjektet, NCC, i en pressemelding denne uken.

Green Cube Innovation Holding og Union Project Management har signert leiekontrakt på de siste ledige arealene i Valle Wood, og vil begge flytte inn i løpet av de neste månedene, heter det i meldingen.

– At Valle Wood er bygget i massivtre med lokaler som holder høy miljøstandard var blant hovedgrunnene til at valget falt på trebygget da vi skulle velge nye lokaler. I tillegg ønsket vi oss moderne og lyse omgivelser som legger alt til rette for god trivsel hos våre ansatte. Alt dette får vi i Valle Wood, og vi gleder oss stort til å flytte inn, sier Christoffer Bull, konsernsjef i Green Cube.

Thorn Norge, JDE Coffee, Håndverkeriet, Cloud Connection, Norgestaxi, Stamina Helse, Wethal og Ricoh Norge har allerede flyttet inn i bygget, skriver NCC i pressemeldingen.

– Valle Wood er en spennende eiendom som er bygget i utradisjonelle materialer med en miljøvennlig vinkling. Å bygge ett bygg i hovedsak i treverk viser evne til å tenke nytt og miljøvennlig. Vårt selskap og våre samarbeidspartnere har grønn konkurransekraft som ett viktig fundament i vårt daglige arbeid. Ved å flytte inn i Valle Wood forsterker vi dette fokuset, både i vårt daglige arbeid og tilstedeværelse på kontoret. I tillegg har Valles sentrale beliggenhet i flott område under sterk utvikling og med nærhet til offentlig kommunikasjon vært viktige kriterier for vår beslutning når vi valgte nye lokaler, sier Erik Røbech, prosjektdirektør i Union Project Management.

Valle Wood er en del av NCCs eiendomsutvikling på Valle. Utviklingsprosjektet ble tidligere i år solgt til Valle Eiendom Holding, som er eid av Union Real Estate Fund II Holding.

– Vi er glade for å se at vi med Valle Wood har utviklet et bygg som har vist seg å være svært attraktivt i leiemarkedet. Valle Wood har også vært nøkkelen til å lykkes i vår områdeutvikling på Valle. Vi har skapt et innovativt bygg med en sterk merkevare og i tillegg etablert et produkt med et innovativt servicekonsept som er med på å heve kvaliteten på nærområdet. Restauranten Trewerket og coworking-aktøren Tribe har bidratt til å skape en destinasjon på Valle, hvor det nå også skjer noe utenom vanlig kontortid, sier Thomas Dahle, administrerende direktør i NCC Property Development.