Fra venstre: Erik Heilborn, Malin Halldén, Fredrik Lindqvist, Mats Wallin og Fredrik Ekstrand. Foto: ÅF

ÅF Pöyry kjøper Cervino Consulting

ÅF Pöyry har kjøpt opp Cervino Consulting, et selskap som leverer ingeniør- og designløsninger til forsvarsområder.

Cervino ble grunnlagt i 2013 og tilbyr konsulenttjenester til forsvars-, luftfarts- og transportnæringen. Selskapet jobber med drifts- og vedlikeholdsrelaterte systemer og tilbyr prosjektledelse, prosessinnovasjon og støtte for overgangen til digital teknologi.

– Oppkjøpet vil styrke vår posisjon som en komplett leverandør av ingeniør- og designløsninger i det Norske luftfartsmarkedet og transport sektoren. Vi ser frem til å ønske Cervino Consulting velkommen for sammen å styrke tilbudet vårt og øke veksten i dette segmentet, sier Christopher Klepsland, administrerende direktør i ÅF Pöyry i en pressemelding.

– Vi er glade for å bli en del av ÅF Pöyry. Fusjonen med ÅF Pöyry betyr økt kompetanse og karrieremuligheter for våre ansatte, samtidig som vi tilbyr kundene et utvidet tjenestetilbud og økt leveringskapasitet, sier Kim Hansen daglig leder i Cervino Consulting Norge.

Selskapet omsetter for rundt 40 millioner svenske kroner, og har 22 ansatte i Stockholm, Gøteborg og Oslo. Cervino Consulting vil bli konsolidert innen ÅF Pöyry fra 1. november 2019.