Eli Bjørhovde Rindal (Treindustrien), Janneke Solem (DiBK) og Ivar Horsberg Hansen (Treteknisk) tok deltakerne gjennom regelverk og dokumentasjonskrav knyttet til brannbehandlet trevirke.

Fullt hus på Treindustriens seminar om brannbehandlet trevirke på Bygg Reis Deg

Det var stor interesse for Treindustriens seminar om brannbehandlet trevirke. Rundt 70 deltakere møtte opp for å høre om brannbehandlet tre og dokumentasjonskrav.

- Det er økt etterspørsel etter tre i alle segmenter og tre benyttes på nye måter og i høyere bygg. Det er viktig med kunnskap og påse at man har riktig dokumentasjon, sier adm. dir. i Treindustrien, Heidi Finstad.

Deltakerne fikk høre Ivar Horsberg Hansen fra Treteknisk gå gjennom regelverk og dokumentasjonskrav for produkter generelt og for brannbehandlede produkter spesielt. Ulrich Hundhausen fra Treteknisk tok deltakerne gjennom egenskaper, ulike behandlingsmetoder og vedlikeholdsbehov, mens Janneke Solem fra Direktoratet for Byggkvalitet (DiBK) redegjorde for ansvarsforhold for ulike aktører.

- Treindustrien ønsker krevende bestillere som etterspør riktig dokumentasjon. Vi opplever at det er noe usikkerhet i markedet knyttet til dokumentasjonskrav og ønsker å bidra positivt for å dekke informasjonsbehovet, sier Finstad.

Stort oppmøte på seminar om brannbehandlet trevirke. Eli Bjørhovde Rindal fra Treindustrien ledet seminaret.