Espen Lyngvær i Allsikring (fra venstre) og Frode Torp-Hestnes og Håkon A. Fimland i Infotech skal nå samarbeide om adgangskontroll. De er trygge på at det blir mer vellykket enn å samarbeide om å komme seg gjennom rondellen de lodder ut.

Infotech og Allsikring inngår samarbeid og lodder ut komplett rondell

Software-leverandør Infotech går samen med hardware-leverandør Allsikring for å tilby komplett adgangskontroll. For å markere samarbeidet lodder de ut en rotasjonsport fra Allsikring komplett med Infotech-programvare.

Programvareleverandør Infotech tilbyr løsninger for blant annet mannskapsregistrering, byggeplass-sikring og dokumenthåndtering. På sin Bygg Reis Deg-stand i år har de også en rotasjonsport fra portleverandør Allsikring, komplett med Infotech-byggekortleser.

Denne porten kommer en Bygg Reis Deg-gjest til å ta med seg hjem etter byggevaremessen.

‒ Vi tenkte vi skulle gjøre noe for å skape litt oppmerksomhet rundt samarbeidet. Ellers leier vi bare ut utstyret. Det gir både større forutsigbarhet rundt kostnaden for kundene våre som ikke er interesserte i å kjøpe kapitalbindende utstyr til byggeprosjekter som kanskje bare varer ett år, sier Infotech-selger Håkon A. Fimland til Byggeindustrien.

Samarbeidet mellom programvarebedriften og portleverandør Allsikring ble til i møtet mellom Infotech-selger Frode Torp-Hestnes og Allsikring-selger Espen Lyngvær.

‒ Vi har software og de har hardware. Da er det veldig naturlig at vi samarbeider, sier Torp-Hæstnes.

‒ Vi får mye forespørsler om adgangskontroll, og nå som vi samarbeider kan vi uttale oss mye bedre om hverandres produkter, eller så kan også en representant fra Infotech og en fra Allsikring svare på kundespørsmål sammen, forteller Lyngvær.

‒ Vi kan nå tilby en 100 prosent god løsning, understreker han.

Porten som loddes ut, er en semiautomatisk HMT3 rotasjonsport. Den er 253 centimeter høy og 305 kilo tung. Den er dimensjonert for ti til 15 passeringer i minuttet, og har et HLB23-styrekort.

Det er ikke første gang Infotech er samarbeidsvillige på Bygg Reis Deg. I 2017 va det Ruta Entreprenør de gikk sammen med.