Foto: Badelement

Tok med egne baderomskabiner til Bygg Reis Deg

Badelement, som produserer prefabrikkerte baderomskabiner, har tatt med seg to monteringsklare kabiner på sin stand.

- Det er ikke så lett å ha vareprøver med på messen når de er støpt i betong og veier over 4 tonn, men vi synes det er viktig å vise kvaliteten av de baderomskabinene vi leverer, sier Badelements markedssjef Benjamin Andersen i en pressemelding.

- Den beste måte å vise det på, er ved å ha ferdige baderomskabiner med, så alle kan se hvilken finish vi leverer, røre produktene og merke kvaliteten. Samt merke hvor solide ytterveggene våre er her har min innfesting hvor enn man ønsker oppheng, legger han til.

Badelement er på Bygg Reis Deg ’19 sammen med en gruppe samarbeidspartnere: GROHE, Duravit, Pressalit, Colour Ceramica, Unidrain, HTH og Marmorline. Det er blant annet produkter fra disse samarbeidspartnere, som er installert i de to prefabrikkerte baderomskabinene på Badelements stand.

- Vi har to forskjellige kabiner med. En som er laget til et hotell, hvor der er valgt installasjoner av høy kvalitet, og en som er til et leilighetsbygg hvor prisen er holdt nede, men hvor kvalitet og komforten fremdeles er høy, sier Andersen.

Han understreker at Badelement skreddersyr baderomskabinene til hvert enkelt prosjekt, og at det ikke er en standardløsning som tilpasses.

Badelement har nylig introduserte sine prefabrikkerte baderomskabiner på det norske marked, men har lang erfaring fra Danmark. De har hovedkontor i Danmark, tre fabrikker, to støperier og eget betongblandingsanlegg i Polen.