Foto: Andrea Hamm

Se Det Norske Byggemøtet fra Bygg Reis Deg live på bygg.no

Onsdag 16. oktober starter Bygg Reis Deg 2019. Om du ikke har mulighet til å få med deg hva som skjer på konferansen på scene 1 i hall A – kan du se dette live på bygg.no.

Det Norske Byggemøtet presenteres i år på fire ulike seminarscener i hall A, D og E. Her skal man belyse fremtidsbildet, krav og rammebetingelser med et tøffere og mindre forutsigbart klima, som vil kreve mer av bygningsmaterialer, digital planlegging, gjennomføring og dokumentasjon.

– Hvordan digitalisering og økt fokus på bærekraft i alle deler av byggeprosessen kan bidra til økt kvalitet, levetid og konkurransekraft blir sentrale punkter. Vi har sortert seminarinnleggene slik at på hovedscenen i hall A har vi primært fokus på ledelse og planleggingsfasen. På scene 2 i hall A har vi et eget program med fokus på digitale løsninger, med egen Digital Arena hvor man kan få utdypende informasjon om det som blir presentert på scenen. På scene 3 i hall D har vi fokus på bærekraftige materialvalg og på scene 4 i hall E blir det aktuelle innlegg for alle som jobber i det utførende leddet. Summen av de over 100 innleggene som blir presentert er at de vil sørge for at alle, uansett bransje og rolle, bør finne et fagseminar som gjør dem bedre i stand til å møte morgendagens utfordringer, legger Nybø til.

Konferansen som foregår på scene 1 i hall A kan du se liver her på bygg.no.

Se hele programmet her