Kvalitetskontroll på besøk hos VestlandsHus.

VestlandsHus med nær 40 prosent vekst i 2019 - bytter salgs- og KS-system

Etter en dobling av antall solgte enheter i fjor fortsetter VestlandsHus med nærmere 40 prosent vekst også i 2019. Igangsatte enheter har økt med hele 90 prosent sammenlignet med fjoråret, og inngår nå nye strategiske samarbeid, og bytter ut dagens kvalitetssikringssystem og salgsverktøy.

– VestlandsHus sine forhandlere vil fremover benytte CRM-verktøy fra Salesforce og kvalitetsstyringssystem fra Kvalitetskontroll. Intensjonen. Gode bransjeledende løsninger for kvalitetsstyring og salgstilnærming vil gi bedre, tryggere og mer effektive prosjekter, dette er effekter som kjeden ser at både kunde og forhandler drar nytte av. En god forståelse av kundereisen har vært et svært viktig fokusområde for kjeden de siste årene, og med Salesforce og Kvalitetskontroll på plass er vi rigget for å ivareta både sluttkundene og forhandlerne våre på aller beste måte, sier daglig leder i VestlandsHus, Lars Erik Vinje i en pressemelding.

– Ved å gjøre dette byttet tar vi et stort steg mot en mer fremtidsrettet salgstilnærming. Salesforce er det største salgsverktøyet i verden, og har fantastiske muligheter for å gjøre arbeidshverdagen til alle i kjeden enklere, bedre, og mer effektiv. VestlandsHus har fullt fokus på enda videre vekst i tiden fremover, og ruster oss nå for å kunne nå de målene vi har satt oss. Kvalitetskontroll er et fullverdig styringssystem tilpasset vår bransje, og etter vårt syn det beste kvalitetssystemet på markedet totalt sett. Med dette systemet har vi mulighet til å inkludere alle i organisasjonen, også underleverandører. God kommunikasjon er en viktig nøkkel for et lønnsomt og godt prosjekt, sier Vinje.