Illustrasjonsfoto: Tuva Skare

Tilbyr gratis sikkerhetskurs på nett til alle Bygg Reis Deg-besøkende

- Som nasjonal leverandør av sikkerhetsopplæring og rådgivning til bygg- og anleggsbransjen ønsker vi å bidra til økt sikkerhetsforståelse i bransjen og gir derfor nettkurset – «Sikkerhet på arbeidsplassen – Bygg og Anlegg» gratis til alle som besøker utstillingen vår på Bygg Reis Deg – sier Trond Bjelland, daglig leder i Trygg Kurs.

Nettkurset vil bli tilgjengelig på tryggportalen.no som er Trygg Kurs sin kursportal for nettkurs, skriver selskapet i en pressemelding.

For at kursene skal holde høy faglig kvalitet, har de basert på tilbakemeldinger fra sine kunder, valgt å bygge videre på den tradisjonelle klasseromsundervisningen. I tillegg til tavleundervisning med presentasjoner, inneholder kursene en kombinasjon av video-leksjoner, illustrasjoner, bilder og demonstrasjoner. Underveis i kursene er det repetisjon av innholdet ved hjelp av spørsmål, og kursene avsluttes med eksamen for å få utstedt kursbevis på gjennomført opplæring.

- Vi håper mange vil besøke oss på standen og benytte seg av tilbudet. Det vil også være mulig å prøve det populære amerikanske spillet Cornhole, og være med i trekning av flotte premier, sier Bjelland