Høyt & Lavt AS går inn i Systemhus. Fra venstre Runar Slålien, Egil Olerud og Kjell Arne By.

Høyt & Lavt AS inn i Systemhus

Entreprenørbedriften Høyt & Lavt AS på Hønefoss går inn i huskjeden Systemhus.

- Vi er glade for å kunne tilby landets mest populære huskonsept til kundene våre på Ringerike. For å kunne være en god leverandør til kundene våre, ser vi hele tiden etter måter å utvikle bedriften vår på. Sammen med Systemhus kan vi nå tilby kundene våre Norges mest populære og beste hus, sier daglig leder Runar Slålien i Høyt & Lavt AS i en pressemeding.

Høyt & Lavt AS blir nå en del av landets største huskjede. Med kjedesamarbeidet får Høyt & Lavt AS også tilgang på innkjøpssystemene til Mestergruppen, som Systemhus er en del av.
- Kjedemedlemskapet i Systemhus styrker oss i markedet gjennom attraktive konsepter, faglige og administrative støttesystemer og betingelser som gjør oss enda mer konkurransedyktige lokalt, sier Runar Slålien videre.

Høy byggevirksomhet på Ringerike
Høyt & Lavt ble etablert for 15 år siden og har vokst jevnt og trutt til 28 medarbeidere i dag, to av disse lærlinger. Det er høy byggeaktivitet og stor optimisme på Ringerike. Planer om nye vei- og baneprosjekter mellom Hønefoss og Oslo gir optimisme, og det er mange planer for nye boligprosjekter og næringsbygg i området.

Aktiviteten i Høyt & Lavt AS er høy. Per i dag har bedriften under oppføring fire eneboliger, elleve boliger i rekke på Lørenskog og to blokker i Hønefoss sentrum med til sammen 50 leiligheter. Rune Slålien forventer en omsetning på 90 millioner kroner i 2019.

I tillegg til boliger, jobber bedriften også mot næring og kommunale bygg.
Gjenoppbyggingen av husene på Utøya er et annet prosjekt som Høyt & Lavt jobbet med over flere år.

- Det har vært et veldig spesielt prosjekt for oss. Vi har bygd torget og hegnhuset. Restaurert stabbur og låve samt flere småhytter. Det gleder oss at vi har bidratt til at stedet og de nye husene er tatt i bruk av nye generasjoner ungdommer på sommerleir, forteller Slålien.

Nye boligprosjekter
Høyt & Lavt utvikler i tillegg boligprosjekter selv, og planlegger nå flere nye prosjekter med Systemhus på laget.

- Vi er både stolte og glade over å få en så solid og faglig dyktig entreprenør som Høyt & Lavt AS med oss i kjedefellesskapet med 120 bedrifter over hele landet, sier Line Nordholm Karlstad, regionssjef i Systemhus.