Årets forhandler, Bygg-Team AS, sammen med hele kjedeadministrasjonen i Systemhus. Foto: SystemhusPrisen for årets nykommer gikk til Sunnmørsbedriften Møre Hus AS. Fra venstre; regionssjef Frank-Tore Hauan, Bjørn Sætre og Jan-Magnus Knudsen fra Møre Hus og regionssjef Line Nordholm Karlstad. Foto: SystemhusÅrets tømrerpris gikk til Eigil Skogen fra GT-Bygg AS på Notodden. Foto: SystemhusPrisen for årets leverandør gikk for tredje året på rad til NorDan AS. Fra venstre; Lasse Ludviksen fra Mestergruppen, Geir Berhus, Lisbeth Otterness og Arne-Martin Høstfet fra NorDan, og Cathrine Holm Dahle fra Mestergruppen. Foto: SystemhusÅrets markedsfører i Systemhus. Jan-Terje Langeland fra M2 Tomteutvikling AS sammen med markedssjef Birgitte Andersen (til venstre) og Kjedekoordinator Lise Stien. Foto: SystemhusTrond Fjellhaug i Byggmester Magne Fjellahaug AS over FaceTime, sammen med regionssjef Hørdur Hardarson (bakerst) og salgssjef Per Olav Børresen. Foto: SystemhusEn stolt daglig leder, Øystein Nordholm fra Bygg-Team AS, med prisen for årets forhandler i kjeden. Kjededirektør Trond Lie til høyre. Foto: Systemhus

Prisdryss til medlemmene som har utmerket seg i Systemhus

Systemhus holdt sin årlige kongress i Kristiansand denne helgen. Medlemmer, samarbeidspartnere i Mestergruppen og leverandører var samlet for noen innholdsrike dager med tett faglig program og sosiale aktiviteter på kveldene. 

Som en del av den årlige samlingen ble medlemmer i kjeden som har utmerket seg i 2018 feiret under festmiddagen på lørdag. Her er prisvinnerne og begrunnelsene for at nettopp disse ble gjort heder og ære på i helgen.

Årets nykommer
Juryen uttaler:
"Prisen for årets nykommer gis til en bedrift som er en positiv bidragsyter for kjeden, er aktiv og deltar på Systemhus sine ulike arrangementer. Prisen til årets nykommer ble delt ut av regionssjefene Frank-Tore Hauan og Line Nordholm Karlstad.

Årets nykommer ble Møre Hus AS fra Vatne utenfor Ålesund. Med en klar og langsiktig strategi gjennom mange år har Møre Hus etablert seg som en solid aktør i sin region. Bedriften leverer kvalitet i alle ledd, og driver både med salg av enebolig og feltutbygging.

De har gjort informasjonskvelder i samarbeid med bank til en naturlig arena for førstegangsetablerere, og har gjennom dette bygd varige relasjoner.

Bedriften kom inn som medlem i Systemhus i 2017, og vant prisen i sterk konkurranse med de to Rogalandsbedriftene Ryfylke Trelast AS og Miljø Bygg AS."

Årets Tømrer
Juryen uttaler:
"Prisen tildeles den yrkesgruppen som muligens har størst påvirkning på kvaliteten på prosjektene, nemlig tømrere. Prisen ble delt ut av teknisk sjef Elisabeth Jelstad og teknisk rådgiver Joachim Mjelde i Systemhus.

Årets tømrer i Systemhus kommer fra bedriften GT-Bygg AS fra Notodden. Vinneren Eigil Skogen påtar seg ansvar ut over det som forventes av en tømrer og er meget selvstendig og strukturert.

Han utmerker seg med sin gode evne til å samarbeide godt med kundene. Kundene beskriver han som omgjengelig og behagelig å ha i hus. Han tar seg tid til å lytte til ønskene og planlegger jobben nøye. I tillegg har han høy arbeidsmoral og er lojal. Han er kreativ og finner løsninger på alt. I travle perioder lar seg ikke stresse, men skaper ro og trygghet.

Eigil Skogen har ekstrem sans for detaljer og leverer høy kvalitet både innvendig og utvendig - det sies at «selv reisverket har møbelfinish når han har snekret det». "

Leverandører
Juryen uttaler:
"Prisen for årets leverandør avgjøres av kjedens egne medlemmer gjennom avstemning. Leverandørene evalueres blant annet på kriterier som kvalitet, levering, oppfølging og reklamasjonshåndtering. Prisen for årets leverandør ble delt ut av Lasse Ludviksen og Cathrine Holm Dahle fra Mestergruppen.

De tre leverandørene som kom best ut på årets avstemning var Glava AS, Motek AS og NorDan AS, der sistnevnte trakk det lengste strået.

Det er tydelig at forhandlerne i Systemhus setter stor pris på NorDan som leverandør, da dette er tredje året på rad de vinner prisen."

Årets markedsfører
Juryen uttaler:
"Årets markedsfører i Systemhus ble Rogalandsbedriften M2 Tomteutvikling AS fra Stavanger. Markedssjefen Birgitte Andersen og Kjedekoordinator Lise Stien begrunnet prisen med god kvalitet på markedsmateriellet og høy aktivitet i sosiale medier. Ikke minst fronter bedriften merkenavnet Systemhus i sin markedsføring på alle flater, noe som bidrar til å styrke merkevaren for alle forhandlerne rundt om i landet. M2 Tomteutvikling er en engasjert bedrift som stadig søker etter forbedringsmuligheter innenfor faget markedsføring. "

Årets selger 
Juryen uttaler:
"Bedriften Byggmester Magne Fjellhaug AS i Gjøvik har to ganger på de tre siste årene vært topp 5 i kundetilfredshetsmålingen fra Prognosesenteret. I konkurranse med over 1000 bedrifter utmerker de seg gjentatte ganger med god service og fantastisk oppfølging av sine kunder. Bedriftens daglige leder Trond Fjellhaug ble naturlig nok kåret til årets selger i Systemhuskjeden, der kjeden har stort fokus på fornøyde kunder.

Prisen ble delt ut av salgssjef Per Olav Børresen og regionssjef Hørdur Hardarson. En overrasket Trond Fjellhaug ble live-streamet på FaceTime foran en fullsatt sal med stor applaus."

Årets Forhandler
Juryen uttaler:
"Den høyt hengende prisen Årets Forhandler i Systemhuskjeden gikk til den fremoverlente bedriften Bygg-Team AS i Elverum. Bygg-Team AS har vært en pådriver for samarbeid og deling innad i kjeden, gjennom f.eks. felles tomtekjøp og gjensidig erfaringsutveksling. Bedriften er en spesielt sterk innovativ aktør innen digitalisering og effektiviseringsforbedring – faktisk så sterk at de har fått internasjonal oppmerksomhet. Bygg-Team AS bidrar også til å styrke merkenavnet i sin region.

Prisen ble delt ut av Kjededirektør Trond Lie. Med seg på scenen hadde han hele kjedeadministrasjonen. "