FVV Gardermoen har etter kjøpet en tomtebase på over 1.000 mål i Gardermoen Næringspark. Illustrasjon: FVV Gardermoen

Har kjøpt næringstomt på 660 mål på Gardermoen

FFV Gardermoen AS, som eies av Ferd Eiendom, Veidekke Eiendom og Fabritius Gruppen, har kjøpt en 660.000 kvadratmeter stor tomt på Gardermoen fra Vilbergmoen Utvikling AS.

FFV Gardermoen øker med kjøpet sin tomtebase til over 1.000 mål i Gardermoen Næringspark, melder FVV Gardermoen i en pressemelding.

FVV Gardermoen skriver at Gardermoen Næringspark i Ullensaker kommune er et naturlig satsningsområde av flere årsaker.

– Det er få ledige tomter for lager- og logistikk i nordaksen fra Oslo, og vi ser en økende interesse for Gardermoen, som vi anser som et viktig lager- og logistikkområde i årene fremover. Det er også et stort behov fra næringslivet lokalt som ønsker å etablere seg på Gardemoen Næringspark etterhvert som sentrum i Jessheim utvides raskt. Vi er derfor veldig fornøyd med å nå ha en meget stor tomtebase, hvor vi kan tilby ulike produkter tilpasset leietakernes behov, sier daglig leder Erik Stenslie i FVV Gardermoen i pressemeldingen.

Stensli opplyser at de vil planlegge og tilrettelegge for både mindre og store leietakere innen lager- og logistikk. Han påpeker samtidig viktigheten av at det i løpet av kort tid kommer større ferdig regulerte områder i nordaksen fra Oslo som er klare for utbygging.

Et godt samarbeid med Ullensaker kommune og Statens vegvesen gir FFV Gardermoen tro på oppstart av første byggetrinn ved årsskiftet, gitt at en avklaring rundt V23-krysset og at reguleringen kommer på plass i løpet av høsten 2019.

Det er Akershus Eiendom foresto som selgers rådgiver i salgsprosessen.