Daniel Wiesenberg. Foto: COWI

Ny distriktssjef for COWI i Trondheim

Daniel Wiesenberg er ansatt som ny distriktssjef og markedssjef for Midt-Nord i COWI.

- Vi er utrolig fornøyde med å ha fått Daniel med på laget. Fra tidligere samarbeid har vi blitt kjent med Wiesenberg engasjement for å skape verdi for kunden, bygge relasjoner og dyrke frem gode partnerskap. Weisenberg har svært god oversikt over Trondheimsmarkedet. Han får et dedikert ansvar for å videreutvikle strategiske partnerskap og styrke våre kunderelasjoner i regionen, sier Senior markedsdirektør for COWI Norge, Kirsti Engebretsen Larssen, i en pressemelding.

Wiesenberg kommer tilbake til Trondheim etter et kort opphold som prosjektleder for det tyske rådgivningsselskapet Drees & Sommer i Strasbourg, Frankrike. Før det jobbet han flere år som markedssjef for Rambøll Norge i Trondheim.

- Det er utrolig givende å få spille en viktig rolle i utviklingen av Trondheim igjen. Å oversette kundenes behov i bærekraftige, helhetlige og velfungerende løsninger, er noe jeg brenner for. COWI har et unikt kompetansemiljø når det kommer til bærekraft og digitalisering som jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med og få delt med våre kunder, sier Wiesenberg.

Fra tidligere jobbet Wiesenberg fem år som prosjektleder for Skanskas datterselskap Acusto i Trondheim, samt som tilbudsleder i et av verdens største entreprenørselskap, Bouygues Construction i Frankrike.