Signe Moland, Elinor Henriksen og Astrid Kristin Ruud fra vinnerlaget til Sweco. Foto: Nicki Twang

Disse rådgiverselskapene gikk til topps i tradisjonsrik ski-stafett

Sweco og Norconsult vant henholdsvis dame- og herreklassen under årets RIF-stafett.

Dette er en årlig stafett for RIFs medlemmer, og i år som i fjor var også samarbeidspartnere som Skanska, DNV GL og Karlsen & Nordseth Entreprenør invitert.

Stafetten har blitt arrangert siden 1978, og årets utgave var den 41. i rekken.

I år var det rekordpåmelding med hele 121 lag, mot fjorårets 117 lag. 114 lag stilte til start, noe som også er ny rekord.

Sweco-sjef Grete Aspelund var selv var tilstede både på stafetten og banketten. Foto: Nicki Twang

Det var Sweco som arrangerte årets stafett, og selskapet stilte selv med 22 lag.

– Dette har vært utrolig gøy, og vi i Sweco har storkost oss med å arrangere. Jeg blir så imponert over det høye idrettslige nivået og det store engasjementet fra alle deltakerne. En stor takk til alle som var med , sier Grete Aspelund, administrerende direktør i Sweco i en melding.

Oppslutningen fra bransjen var stor og hele 25 selskaper stilte med lag.

Fra og med i fjor er det vinnerne av K1 (kvinneklassen) som får arrangere neste års stafett, og i år ble det Sweco, som også arrangerte årets stafett.

Da er regelen at det er laget som kommer på andreplass som får anledning til å arrangere stafetten. Det betyr at det er Multiconsult som skal arrangere RIF-stafetten i 2020.

– RIF-stafetten er en stolt tradisjon i bransjen som skaper begeistring og bygger relasjoner, ikke bare mellom RIF-medlemmene, men også i hele BA-næringen. Vi må få takke Sweco for en fenomenal jobb med arrangeringen av årets stafett, avslutter Liv Kari Skudal Hansteen, adm. direktør for Rådgivende Ingeniørers Forening.