Prosjektplanlegger

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist18.11.2018

Vår bransje er i sterk teknologisk og profesjonell vekst, noe som krever økt fokus på god prosjektstyring.

Rambøll har et av Norges største prosjektledermiljøer, med ca. 150 ansatte. Fagmiljøet er bredt sammensatt innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjekteringsledelse og prosjektstyringsfag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll, og alle tverrfaglige prosjekter skal ledes av personer tilknyttet dette miljøet.

Rambøll er med i flere store infrastruktur- og byggeprosjekter, samtidig som det trengs bistand i flere mindre prosjekter. Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene våre kunder etterspør. Vi leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling.

Om stillingen

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår avdeling på Østlandet, som har kontorer i Oslo, Drammen og Fredrikstad, med en ny prosjektplanlegger.

Hos oss vil du kunne jobbe med prosjekter i alle størrelser og gjennom alle faser. Vi har i dag flere prosjektplanleggere som er en del av et større prosjektledelsesmiljø, hvor bla. BIM, SHA, prosessledelse og Risk Management inngår. Faggruppen for prosjektplanlegging koordineres av gruppeleder for prosjektstyring og er en del av seksjon for Risiko- og prosjektstyring.

Typiske arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for planlegging og oppfølging av prosjekter
  • Styre prosjektfremdriften i samarbeid med prosjektleder og prosjekteringsgruppen
  • Kjøre statusmøter, kundemøter, endringsledelse og risikooppfølging
  • Rapportering internt og mot kunde

Hvem vi søker

Du har relevant høyere utdanning og flere års erfaring som prosjektplanlegger. Du er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Vi vil spesielt vektlegge personlige egenskaper som gode kommunikasjonsevner, ryddighet, integritet og nysgjerrighet.

Erfaring som vil bli vektlagt:

  • God kompetanse i bruk av prosjektstyringsverktøy (Primavera, MS Project og lignende)
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
  • Minimum høyskole/universitet, bachelornivå
  • Kunne arbeide under høyt press og høye krav i perioder
  • God vilje til å lære nye ting og utvikle nye systemer

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for både personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad og CV ved å klikke på” Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om stillingen, kontakt gjerne seksjonsleder Jonas Bjerga jonas.bjerga@ramboll.no tlf: 93 81 90 14. Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: