Carl Otto Løvenskiold

- «Det Norske byggemøtet» kommet for å bli

Det var en fornøyd Carl Otto Løvenskiold, styreleder i Bygg Reis Deg, som kunne ønske velkommen til «Det Norske byggemøtet» på Meet Ullevaal onsdag - og han slo fast at denne møteplassen er kommet for å bli.

Han kunne formelt åpne onsdagens arrangement foran rundt 260 representanter fra ulike deler av byggenæringen.

- Denne møteplassen som vi etablerte i fjor og som vi har ambisjoner om å utvikle til hele byggenæringens felles møteplass. For i dagens byggenæring er vi gode på mye, vi har dyktige fagfolk, gode produsenter, jobber godt sammen og ligger langt fremme i den teknologiske utviklingen. Men vi kan alltid bli bedre, vi må aldri slutte å utfordre oss selv, for risikoen for å bli forbigått er alltid tilstede, uttalte Løvenskiold, konsernsjef og eier i Løvenskiold-Vækerø.

På årets utgave av «Det Norske Byggemøtet» skal deltakerne få innblikk i hvem som leder an i utviklingen i Norge og resten av verden.

- Forhåpentligvis får vi noen gode råd om hvordan vi skal utvikle verdens mest bærekraftige bygge industri og hvordan vi kan ta en ledende posisjon i verdenssammenheng. Men for å få til dette krever det godt samspill, påpeker Løvenskiold. Han håper denne møteplassen nettopp skal være en viktig driver til å utvikle enda bedre samspill mellom aktørene i næringen.

- Det Norske Byggemøtet har kommet for å bli og vårt mål er å bidra til økt kunnskapsdeling og konkurransekraft om byggenæringens utfordringer. På sikt ønsker vi at dette arrangementet skal danne bro mellom mange ulike møteplasser som har det til felles at man ønsker å øke kunnskap om næringens utfordringer og de respektive bransjenes muligheter, legger Løvenskiold til.