Berntsen blir ny avdelingsleder i POB

Stian Berntsen (40) er ansatt som ny avdelingsleder for POB` s betongavdeling, og vil jobbe ut fra konsernets hovedkontor på Lierstranda utenfor Drammen.

Forretningsområdet er for tiden inne i en svært positiv utvikling, og den nye avdelingslederen gleder seg til å videreføre arbeidet med å bygge ut regionens mest kompetente betongmiljø.

Berntsen bringer med seg mangeårig betongerfaring fra en lang rekke prosjekter på Østlandsområdet, senest hos Fjellhamar-entreprenøren AK Granheim AS.

- Det har vært givende og interessante år, men nå er jeg klar for nye utfordringer. Den sterke arbeidskulturen i POB er viden kjent, jeg ser frem til å bli en del av et dyktig og kompetent fagmiljø, sier han i en pressemelding.

Betongavdelingens ordrereserve er god, og strekker seg foreløpig frem til høsten 2019. Avdelingen er for tiden engasjert i flere spennende prosjekt, deriblant flere større UE-oppdrag i Vestfold.

- Skanska har hånd om den nye, store sykehusutbyggingen i Tønsberg, her står POB for betongarbeidene. I samme fylke leverer vi kulvert, bro og støttemurer i et Marthinsen & Duvholt-prosjekt ved Farriseidet, samlet 13 ulike betongkonstruksjoner.

Leder for utvikling og organisasjon i POB, Pål Høiback, er svært tilfreds med å ha fått Berntsen med på laget.

- Stian fremstår som en engasjert og dyktig leder som er både kunde- og resultatorientert. Han har underveis i karrieren opparbeidet seg god bransjekunnskap, samt ikke minst har han verdifull spisskompetanse innen selve faget, sier han.