Adm. dir. i LH Bygg Ove Flåt (t.v.) og regionsjef i Blink Hus, Bjørn Martin Bakkebø.

Blink Hus styrker seg i Agder-fylkene

LH Bygg, lokalisert med hovedkontor på Evje har valgt å tre inn i Blink Hus kjeden fra 1. september. 

Selskapet er en regional aktør og i tillegg til lokasjonen på Evje, har de også avdelinger/ aktivitet på Hovden, Ulefoss og i Kristiansand. Eget salgskontor finner man i Markensgate i Kristiansand.

- Blink Hus er svært glade for dette nye spennende tilskuddet inn i kjeden. Bedriften har de beste forutsetninger for å lykkes og representerer en verdiplattform som gjenspeiler kjedens fokus på kunde og «kundereisen». Vi gleder oss til å ta markedsandeler fremover i spesielt Agderfylkene, men også en forsterket aktivitet i Telemark sier regionsansvarlig i Blink Hus, Bjørn Martin Bakkebø.

- LH Bygg Gruppen er relativt nyoppstartet og fokuserer på eiendom og bygging, både i egenregi og for andre. Vi har to års drift kommende nyttår. Vi arbeider med oppføring av offentlige bygg, forretnings bygg, flermannsbolig, hytter og eneboliger. I forbindelse med et engasjement i boligfelt, så vi behovet for å knytte til oss leverandør av boliger. I denne forbindelse begynte vi å sondere terrenget av leverandører av boliger. Vi hadde blant annet en prat med Telemarkhus, som jo er medlem av Blink Hus. De satte oss i forbindelse med Blink Hus og vi så fort at dette var en leverandør som kunne passe oss bra, og med bra utvalg på boliger, men også hytter og prosjekt «bank». Vi følte også at kjemien med Blink Hus ansatte, passet oss utmerket, som jo er viktig, når det blir tett kommunikasjon. Blink Hus fremstår for oss, som en seriøs og anerkjent leverandør av boliger/hytter. Når man i tillegg til å bli med i Blink Hus systemet, også får medlemskap og tilhørighet til Mestergruppen, var valget enkelt. Vi tror at fremtiden innen byggebransjen vil medføre mer kjededrift. Og viktigheten med å være tilknyttet et system for å få beste betingelser og tilgang til et innholdsrikt konsept og løsninger, blir et «must» sier adm. dir. Ove Flåt i en pressemelding.