- Dette er det beste produktlanseringsåret på lenge, og vi gleder oss veldig til VVS Dagene! forteller administrerende direktør Petter Vang og salgssjef Kristian Langebeck hos Uponor.

Uponor legger bredsiden til under VVS Dagene

Det blir tidenes messe for Uponor under VVS Dagene 2018. Selskapet legger opp til offisielle lanseringer av en rekke nye produkter og løsninger, hvor flere er utviklet i samarbeid med norske rørleggere.

- Dette er det beste produktlanseringsåret på lenge, avslører administrerende direktør Petter Vang og salgssjef Kristian Langebeck i en pressemelding.

Uponor legger opp til store lanseringer under VVS Dagene på Norges Varemesse, Lillestrøm fra 17. – 19. oktober. Det er produktnyheter innen alle segmenter som for eksempel gulvvarmeløsninger, prefabrikerte fordelerskap og Unipipe. I tillegg kommer det nye modulære PPM-systemet for tappevann for full fart. Uponor har utviklet et fordelersystem i samarbeid med norske rørleggere med avtakbare avstikk og adaptere for alle aktuelle typer rør og dimensjoner.

- Vi er stolte over å ha utviklet dette i samarbeid med norske rørleggere. Resultatet av dette vil føre til 10 – 15 prosent kortere monteringstid for rørleggeren sammenlignet med gammelmåten. Prisen vil ligge noe under tilsvarende i messing. Systemet er fleksibelt, rimeligere enn messing og med svært enkel montering, forteller Langebeck.