Tensor Industri og Steel-Kamet Oy inngår samarbeid

Steel-Kamet Oy og Tensor Industri AS har inngått en avtale om salg av Steel Kamet Betongstasjoner, Kamet elementfabrikker, Kamet Turbo varmesystemer og reservedeler i Norge.

- Som et resultat av denne avtalen tilbyr Tensor Industri AS alle produkter, produsert og levert av Steel-Kamet Oy, i hele Norge. Samarbeidet begynte i februar 2018, sier Ivar Nilsen, administrerende direktør i Tensor Industri AS.

Samarbeidet på det norske markedet er en del av Steel-Kamets aktive markedsstrategi.

- Vi har søkt en potensiell ny agent for det norske markedet, og vi ser at samarbeid med Tensor Industri AS som en god mulighet og en kanal for å øke kundemassen vår. Vi er dessuten veldig fornøyd med Tensors know-how og arbeidsmetoder på det norske markedet over flere tiår, og at vi kan utfylle Tensor produktsortiment med våre produkter. Sammen med Tensor Industri AS, er vi forpliktet til å møte våre kunders behov og arbeide sammen, sier Marko Isojärvi, administrerende direktør for Steel-Kamet Oy.

- Tensor Industri har i mange år tilbudt kundene sine anlegg og komponenter med høy kvalitet, og faglig rådgivning. Vi kan nå i tillegg tilby et bredt spekter av Steel-Kamet produkter. Samarbeidet med Steel-Kamet Oy gjør det mulig å tilby enda større og komplekse anlegg, som vi kan skreddersy i samarbeid med kundene til deres behov og dermed utvide vårt allerede omfattende tilbud, sier Ivar Nilsen.