Digital byggedag for byggmestere og entreprenører på Byggedagene - Beste praksis steg for steg

Dag 2 av årets utgave av Byggedagene 14. og 15. mars er spesielt lagt opp for alminnelige byggmestere og entreprenører som ønsker å lære hvordan de kan ta enda noen steg inn i den nye, digitale byggehverdagen.

Programmet 15. mars er lagt opp slik at man følger en moderne byggeprosess steg for steg, der enkle digitale hjelpemidler er satt i system for å gjøre hele prosessen enklere: Fra det første møtet med kunden via byggemelding, planlegging og prosjektering – til innkjøp, produksjon og ferdiggjøring.

Alle foredrag vil bli skreddersydd for dette, og så praktisk anlagt at innholdet går an «å ta med seg hjem» til egen praksis. Foredragene vil i tillegg bli bundet sammen med mange små tips og humoristiske innslag av programleder Espen Beranek Holm.

- Når dagen er over skal deltakere fra både store, mellomstore og små bedrifter i bygge- og eiendomsbransjen sitte igjen med inntrykket av at det ikke er så vanskelig å benytte digitale hjelpemidler for å bygge enda bedre, mer bærekraftig – og billigere, sier kommunikasjonsrådgiver Jon Gangdal i Bygg21. Han har selv har bakgrunn som tømrer, og har snekret sammen programmet sammen Innovasjon Norge, Enova, Norges Forskningsråd, Sintef og Byggeindustrien.

Se hele programmet her

Temaet for den første dag av Byggedagene 14. mars er internasjonalisering og globalisering. Dette programmet vil gi et godt bilde av hvem som står klare til å innta det norske byggemarkedet, og hvilke muligheter norske bedrifter har i utlandet. Denne dagen avsluttes med den tradisjonelle ByggeGallaen med prisutdelinger, god mat og drikke og sosialt samvær med hyggelige kolleger. Det er mulig å melde seg på bare en av dagene – med eller uten ByggeGalla.

Her kan du se programmet og melde deg på Byggedagene 2018