Kristine Tveitnes Seip er ansatt som ny administrerende direktør i OBOS Fornebu AS. Foto: OBOS

Ny direktør for OBOS Fornebu

Kristine Tveitnes Seip er ansatt som ny administrerende direktør i OBOS Fornebu AS.

Det skriver OBOS i en pressemelding tirsdag.

Kristine Tveitnes Seip kommer fra stillingen som utviklingsdirektør i OBOS Nye Hjem AS. Hun overtar som sjef på Fornebu etter Anders Gregersen, som ønsker nye utfordringer utenfor konsernet, heter det i meldingen.

– Vi er svært glade for at vi fant den nye sjefen for Fornebu internt i organisasjonen og at Kristine sa ja til stillingen. Hun har stått for flere store tomteinvesteringer som blant annet Ulven, Vollebekk og Økernveien 115. Dette tilsvarer nesten 6.000 boliger for OBOS Nye Hjem. Hennes ledererfaring, prosjektforståelse og kunnskap om planlegging av nye by- og boligområder vil bidra til å utvikle OBOS på Fornebu, uttaler konserndirektør Arne Baumann i OBOS.

Seip har 15 års erfaring fra by- og eiendomsutvikling i blant annet Undervisningsbygg, Clemens Eiendom og OBOS. De siste årene har hun hatt ansvaret for prosjektutvikling og tomteinvesteringer i OBOS Nye Hjem.

– Jeg gleder meg til å ta fatt i lederjobben i OBOS. Fornebu er i enorm vekst og er et unikt område. Her skal vi skape et bysentrum for de som ønsker å bo sentralt, men fortsatt vil like nærhet til natur og sjø. I tillegg vil Fornebu huse en av OBOS’ største miljøsatsinger til dags dato. Blant annet planlegger vi et større boligområde med fokus på miljøvennlige boliger og reduksjon av klimagassutslipp, sier Seip.